ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ, ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΛΛΑ..... ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ !!!!!

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
 Πόσο μεγάλη άραγε είναι η Ομογένειά μας ανά τον κόσμο...

Το σίγουρο είναι ότι συνήθως οι Έλληνες της Ομογένειας εκφράζουν εντονότερα τη νοσταλγία τους για τις ρίζες και την πατρίδα μας.

Ένα μεγάλο τμήμα της Ομογένειας, κάποια στιγμή επιδιώκει να επιστρέψει στην πατρίδα. Συχνά αυτό γίνεται αφού δημιουργηθεί εκεί οικονομικά και θελήσει να κάνει οικογένεια. Συνήθως θέλουν σύντροφο από την πατρίδα τους για να μη χαθούν και οι ρίζες τους.

Υπάρχει βέβαια και μέρος της Ομογένειας που δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα. Οι λόγοι κυρίως αφορούν την οικονομική του εδραίωση στον τόπο που ήδη ζει. Όμως αναζητούν επί τούτου να παντρευτούν Έλληνες, ακριβώς γιατί θέλουν να έχουν άμεση σχέση με την καταγωγή, τις ρίζες και την πατρίδα τους.

Για τους παραπάνω ή και για διάφορους άλλους λόγους, το γραφείο μας έχει τη δυνατότητα να καλύψει κάθε σας ανάγκη τέτοιου είδους. Οι συνεργασίες μας με παρόμοια γραφεία ανά τον κόσμο είναι γεγονός ότι συμβάλλουν καταλυτικά στην πετυχημένη διεκπεραίωση παρόμοιων υποθέσεων, σε Έλληνες και όχι μόνο.

Σας περιμένουμε να συζητήσουμε μαζί την δική σας περίπτωση και να την κάνουμε προσωπική μας υπόθεση με εγγυημένο αποτέλεσμα. 
Επικοινωνία
Διεθνές Γραφείο Γνωριμιών & Γάμου
Αριστοτέλους 24, Τ.Κ. 54623, Θεσσαλονίκη
Τηλ/φαξ: 2310 2310 51, κιν. 6980 950 135

active³ 4.7 · © 2000 - 2013 IPS Ltd · Όροι χρήσης