ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΣΑΣ ΦΙΛΟΣ - ΣΥΓΓΕΝΗΣ ???? ... ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ !!!!

ΓΟΝΕΙΣ - ΦΙΛΟΙ


 

Έχετε κάποιον συγγενή ή φίλο /η που είναι θύμα της μοναξιάς? Ως γονέας συγγενής ή φίλος αισθάνεστε ότι έχετε υποχρέωση να βοηθήσετε την κατάσταση!

 

Κάντε ΔΩΡΟ στον εν λόγο συγγενή ή φίλο /η, τον σύντροφο της ζωής του... Συχνά όταν κάποιος είναι απογοητευμένος από την πορεία της καθημερινότητάς του ή είναι εγκλωβισμένος σε αυτήν, κλείνεται στον εαυτό του αρνούμενος να αλλάξει παραμελώντας τον εαυτό του. Εδώ είναι που χρειάζεται τη στήριξη του γονέα του συγγενή ή φίλου, και μάλιστα έμπρακτη. 

  

Σας περιμένουμε λοιπόν ως γονέα ή ότι άλλο, και να βρούμε μαζί τον καλύτερο τρόπο προσέγγισης του συγγενή ή φίλου /ης σας,  δείχνοντάς του ότι δεν είναι μόνος του/της και ότι είναι καιρός να κοιτάξει σοβαρά το μέλλον του βγαίνοντας από τη μοναξιά του. Πολλές είναι αυτές οι φορές που απλά χρειαζόμαστε μια αφορμή για  να κοιτάξουμε και λίγο παραπέρα από τα καθημερινά. Όλοι κατά περιόδους της ζωής μας περνάμε αυτή τη φάση και οι μόνοι που βοηθούν είναι ο στενός κύκλος κάθε ατόμου ο οποίος ανιδιοτελώς παίζει αυτόν το σημαντικό ρόλο.

Φυσικά είμαστε κι εμείς εδώ για να κάνουμε ευκολότερη την πορεία στον τερματισμό της μοναξιάς του! 

Επικοινωνία
Διεθνές Γραφείο Γνωριμιών & Γάμου
Αριστοτέλους 24, Τ.Κ. 54623, Θεσσαλονίκη
Τηλ/φαξ: 2310 2310 51, κιν. 6980 950 135

active³ 4.7 · © 2000 - 2013 IPS Ltd · Όροι χρήσης